Webdesign & Marketing by Dr Blue

Bij Dr Blue geloven we in anders denken. We dagen de status quo uit en zetten onze creativiteit in om uw online aanwezigheid te transformeren.

Creatief in de kern

Wij omarmen anders denken in alles wat we doen. Onze ontwerpen zijn geen toeval; ze zijn doordacht en uniek, passend bij de identiteit van uw bedrijf.

Prachtig ontworpen

Wij geloven dat een goed ontwerp niet alleen visueel aantrekkelijk moet zijn, maar ook een naadloze gebruikerservaring moet bieden. Onze websites zijn een samensmelting van esthetiek en functionaliteit.

Gebruiksvriendelijkheid

Eenvoud is de sleutel tot effectieve communicatie. Onze marketingstrategieën en webdesigns zijn zo ontworpen dat ze intuïtief zijn, waardoor uw publiek moeiteloos met uw merk kan interacteren.

Waarom wij de beste zijn

Maatwerk en persoonlijke aandacht

Als ondernemer begrijp je waarschijnlijk het belang van een unieke online aanwezigheid. Onze maatwerkoplossingen zijn gebaseerd op een diepgaand begrip van de specifieke behoeften en doelen van elke klant, resulterend in websites die perfect aansluiten bij de branding en doelstellingen.

Gebruiksvriendelijkheid en responsief ontwerp

In het mobiele tijdperk is responsief webdesign cruciaal. Onze websites onderscheiden zich door visuele aantrekkelijkheid en gebruiksvriendelijkheid op diverse schermformaten, met intuïtieve navigatie en snelle laadtijden voor behoud van bezoekers en conversieverhoging.

Onderhoud en ondersteuning

Veel mkb’ers en zelfstandigen missen vaak de technische kennis of tijd voor website-onderhoud. Ons pakket omvat onderhoud en ondersteuning, met regelmatige updates, beveiligingspatches en snelle respons op vragen of problemen. Betrouwbare ondersteuning versterkt klantloyaliteit en zorgt voor online succes.

Onze missie

Bij Dr Blue is onze missie duidelijk: we willen bedrijven helpen bloeien in de digitale wereld. We geloven dat een sterke online aanwezigheid essentieel is in de moderne zakelijke wereld, en we zijn er om te zorgen dat onze klanten opvallen en succesvol zijn.

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van je online doelen. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw succesverhaal te schrijven.

De reis van Dr Blue begon in IJsselstein, waar in 2015 de passie voor webdesign en marketing werd ontdekt. Als lokale ondernemer begon hij met het bouwen van websites en creëren van marketingstrategieën voor kleine bedrijven en zelfstandige in de regio. De toewijding voor klanttevredenheid en uitmuntendheid dreef Dr Blue vooruit, en al snel groeide Dr Blue uit met een team van 6 personen.

In 2022 hebben we onze thuisbasis verplaatst naar Vianen, waar we de kans zagen om ons bereik te vergroten en nog meer bedrijven te ondersteunen bij het realiseren van hun online doelen. Onze verhuizing naar Vianen heeft ons in staat gesteld om onze expertise en diensten verder te ontwikkelen en uit te breiden.