Een glimp van onze creativiteit

Bij Dr Blue geloven we dat elk project een uniek verhaal vertelt. Hieronder vindt u een selectie van ons werk. Maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Als u meer wilt ontdekken en de volledige reikwijdte van onze creativiteit wilt verkennen, nodigen we u uit voor een persoonlijk gesprek.

MEK Facility B.V.

In opdracht van onze gewaardeerde relatie hebben wij www.mekfacility.nl ontworpen en gerealiseerd, een website die onze toewijding aan hoogwaardige digitale oplossingen weerspiegelt. Ons engagement gaat echter verder dan het initiële ontwerp; we bieden ook maandelijks onderhoud en continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat de webshop optimaal blijft presteren.

Als onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening nemen wij tevens de verantwoordelijkheid voor het beheer van MEK Facility sociale media. Ons toegewijde team creëert regelmatig boeiende en relevante content, afgestemd op de specifieke doelgroep van MEK Facility.

Bekijk website

Mayrelle

In opdracht van onze gewaardeerde relatie hebben wij www.mayrelle.nl ontworpen en gerealiseerd, een webshop die onze toewijding aan hoogwaardige digitale oplossingen weerspiegelt. Ons engagement gaat echter verder dan het initiële ontwerp; we bieden ook maandelijks onderhoud en continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat de webshop optimaal blijft presteren.

Als onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening nemen wij tevens de verantwoordelijkheid voor het beheer van Mayrelle’s sociale media. Ons toegewijde team creëert regelmatig boeiende en relevante content, afgestemd op de specifieke doelgroep van Mayrelle.

Bekijk webshop

Stichting JongLeren

Voor onze gewaardeerde relatie, Stichting JongLeren, hebben wij niet alleen het ontwerp en de realisatie van hun kenmerkende logo verzorgd, maar ook de creatie van professionele flyers en visitekaartjes en de website. Met toewijding aan elk detail hebben we ervoor gezorgd dat elk element van hun merkidentiteit naadloos aansluit bij hun unieke visie.

Daarnaast nemen we de verantwoordelijkheid voor het beheer van hun webhosting. Door een betrouwbare en veilige hostingomgeving te waarborgen, streven we ernaar om de online aanwezigheid van Stichting JongLeren ondersteunen en te optimaliseren.

Bekijk website

Bureauindependent B.V.

Voor onze gewaardeerde relatie, Bureau Independent B.V., hebben wij met toewijding en expertise hun website gerealiseerd. Ons engagement gaat echter verder dan het initiële ontwerp; wij beheren ook met zorg hun webhosting en nemen het volledige beheer van hun sociale media op ons.

Wij zorgen ervoor dat de digitale aanwezigheid van Bureau Independent B.V. niet alleen een indrukwekkende website omvat, maar ook een stabiele hostingomgeving en strategisch beheerde sociale mediakanalen. Op deze manier streven wij ernaar om Bureau Independent B.V. op alle digitale fronten te ondersteunen en te laten bloeien.

Bekijk website

Nexus Duty Free Pte Ltd

Voor onze gewaardeerde relatie, Nexus Duty Free, hebben wij niet alleen het ontwerp en de realisatie van hun kenmerkende logo verzorgd, maar ook de creatie van professionele flyers en visitekaartjes. Met toewijding aan elk detail hebben we ervoor gezorgd dat elk element van hun merkidentiteit naadloos aansluit bij hun unieke visie.

Daarnaast nemen we de verantwoordelijkheid voor het beheer van hun webhosting. Door een betrouwbare en veilige hostingomgeving te waarborgen, streven we ernaar om de online aanwezigheid van Nexus Duty Free te ondersteunen en te optimaliseren.

Wat relaties van ons vinden

Lacasa entertainment

Voor onze gewaardeerde relatie, Lacasa Entertainment, hebben wij met creativiteit en expertise hun unieke logo ontworpen en gerealiseerd. Maar onze betrokkenheid gaat verder. Wij zijn ook verantwoordelijk voor het beheer van hun webhosting, waardoor wij een complete digitale ondersteuning bieden.

Secret Hair Clinic

Voor onze gewaardeerde relatie, Secret Hair Clinic, hebben wij niet alleen met passie hun website ontworpen en gerealiseerd, maar hebben wij ook het unieke logo vormgegeven. Ons commitment gaat verder dan het initiële creatieve proces; wij bieden ook maandelijkse ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat de website op zijn best blijft presteren.

Daarnaast nemen wij het volledige beheer van de social media kanalen van Secret Hair Clinic op ons. Met doordachte strategieën zorgen wij voor regelmatige, boeiende content die de online aanwezigheid van Secret Hair Clinic versterkt.

Bekijk website

Don't Spill

Voor onze gewaardeerde relatie, Don’t Spill, hebben wij met toewijding hun unieke logo ontworpen en gerealiseerd. Maar onze betrokkenheid gaat verder dan creatieve vormgeving; wij beheren ook met zorg hun e-mail only webhosting.

PhonaShop

Voor onze gewaardeerde relatie, Phonashop, hebben wij met enthousiasme een uitgebreide webshop gerealiseerd.

Bekijk webshop

MyPhoneShop

Voor onze gewaardeerde relatie, MyPhoneShop, hebben wij met passie het unieke logo ontworpen en gerealiseerd. Maar onze betrokkenheid beperkt zich niet tot visuele identiteit; wij hebben ook de webshop ontworpen en gerealiseerd. Wij onderhouden de webshop van MyPhoneShop maandelijks. Of het nu gaat om updates, technische optimalisaties of het toevoegen van nieuwe functies, wij zorgen ervoor dat de webshop blijft presteren en evolueren.

Bekijk webshop

Sheikh administraties

Voor onze gewaardeerde relatie Sheikh Administraties hebben wij de website en het unieke logo ontworpen en gerealiseerd. Daarnaast bieden wij toegewijde maandelijkse ondersteuning en onderhoud aan de website, zodat deze blijft voldoen aan de evoluerende behoeften van Sheikh Administraties.

Bekijk website

Wij geloven in persoonlijke aandacht en maatwerk. Benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, waarin we graag meer inzicht geven in onze diensten, onze voltooide werkzaamheden en hoe wij jouw digitale aanwezigheid kunnen versterken. Of vraag direct een offerte aan voor een op maat gemaakt voorstel!